Go-Anywhere Gas, Black

Go-Anywhere Gas, Black

Površina: 41 x 25 cm
Jamstvo: 10-godišnje jamstvo

Br. Proizvoda: 1141075

Zahvaljujući dizajnu koji štedi prostor, roštilj Go-Anywhere® lako stane u prtljažnik vašeg automobila i savršen je za roštiljanje u prirodi! Sjajan je za pečenje na izravnoj i neizravnoj toplini.

Weber Q 1000,
Titan

Weber Q 1000,<br />Titan

Površina: 43 x 32 cm
Jamstvo: 5-godišnje jamstvo

Br. Proizvoda: 50060075

Najmanji prijenosni plinski roštilj, ali ništa manje funkcionalan. Weber ® Q ™ 1000 je zbog priručnih dimenzija, male težine i mogućnosti spajanja na plinsku kartušu ili običnu plinsku bocu, idealan suputnik na dopustu ili izletima.

Weber Q 1200,
Black Line

Weber Q 1200,<br />Black Line

Površina: 43 x 32 cm
Jamstvo: 5-godišnje jamstvo

Br. Proizvoda: 51010075

Prenosivi Weber® Q 1200 jednostavan je i lagan za upotrebu i transport. Opremljen sklopivim bočnim stolovima, elektroničkim paljenjem i ugrađenim termometrom, ovaj je roštilj izrađen za putovanja. Prikladan za male plinske spremnike.

Izbor boja:

zelena

zelena*

Granite Grey

Granite Grey*

Weber Q 2200, Black

Weber Q 2200, Black

Površina: 55 x 39 cm
Jamstvo: 5-godišnje jamstvo

Br. Proizvoda: 54011547

Model s podlogom stola za upotrebu u vrtu ili na balkonu. Dobar za roštiljanje na izravnoj i neizravnoj toplini (uključuje lagano kuhanje). Rešetke od lijevanog željeza jamče dobra svojstva izravnog roštiljanja. Dvodijelna rešetka omogućuje upotrebu jedne strane prostora za pečenje za ploču za pečenje od lijevanog željeza. Ugrađeni termometar u poklopcu koji omogućuje jednostavno nadziranje temperature. Elektroničko paljenje znatno olakšava paljenje roštilja iskrom. Roštilj ima dvije praktične radne površine.

Weber Q 3200,
Black Line

Weber Q 3200,<br />Black Line

Površina: 63 x 45 cm
Jamstvo: 5-godišnje jamstvo

Br. Proizvoda: 57010047

Weber® Q™ 3200 Black Line je fiksno montiran na kolica Premium. Idealan je za zabave, obiteljske praznike i druge događaje. Visoki poklopac i 2 plamenika omogućuju direktno i indirektno pečenje većih komada. Pečenje olakšaju svjetlo na ručki i rešetka za odlaganje već pečene hrane.Zbog relativno malih vanjskih dimenzija i sklopljivih radnih polica, možete roštilj jednostavno pospremiti kad ga ne upotrebljavate.

Spirit E-210 Classic
 

Spirit E-210 Classic<br /> 

Površina: 60x45 cm
Jamstvo: 10-godišnje jamstvo

Br. Proizvoda: 46010075

Plinski roštilj budućnosti. Potpuno nov dizajn, optimalna raspodjela topline i velika površina za grilanje glavne su prednosti roštilja Spirit E-210 Classic. 2 odvojena plamenika za bezstupanjsku regulaciju jačine i složljive police ćine Spirit pravu Outdoor kuhinju. U unutrašnjosti donjeg djela bez problema spremite 5 kg plinsku bocu. Elektronsko paljenje i Crossover sistem za upaljivanje plamenika oduševit će svakog majstora roštilja!

Spirit E-210 Original, Black

Spirit E-210 Original, Black

Površina: 52 x 45 cm
Jamstvo: 10-godišnje jamstvo

Br. Proizvoda: 46010675

Plinski roštilj nove generacije: Sa sasvim novim dizajnom, optimalnim kapacitetom zagrijavanja i velikom zapreminom, Spirit® E-210 Original mamac je za kupce s nekoliko dodataka. Zahvaljujući plamenicima koji se kontinuirano prilagođuju i kojima se upravlja zasebno, Spirit® se s funkcijom konvekcije može rabiti kao pećnica za uporabu na otvorenom. Spremnik za plin od 5 kg jednostavno je i neupadno smješten u ormarić na podnožju. Preklopne bočne površine čuvaju prostor i idealne su za balkone ili terase. Električno paljenje i sustav Crossover® paljenja popularni su kod svih stručnjaka za roštilj!

Spirit E-310 Original, Black

Spirit E-310 Original, Black

Površina: 60 x 44 cm
Jamstvo: 10-godišnje jamstvo

Br. Proizvoda: 46410675

Savršen obiteljski roštilj dizajniran za jednostavnu upotrebu i učinkovito roštiljanje. Savršeno je dizajniran i sadrži sustav Gourmet BBQ System (GBS®) i rešetku za pečenje od lijevanog željeza uz 3 plamenika. Uz njega dolazi 10-godišnje ograničeno jamstvo tvrtke Weber.

Spirit E-320 Original GBS, Black

Spirit E-320 Original GBS, Black

Površina: 60 x 45 cm
Jamstvo: 10-godišnje jamstvo

Br. Proizvoda: 46613675

Plinski roštilj budućnosti. Moderan dizajn, optimalna raspodjela topline i velika površina za pečenje, su glavni aduti modela Spirit® E-320 Original GBS. Roštilj sadrži sistemsku rešetku s odvojivom sredinom koja omogućuje korištenje brojnih dodataka Gourmet BBQ sistema, a također nudi neograničene mogućnosti za pripremu obroka. Tri odvojena plamenika i izdržljive police čine roštilj Spirit® kao pravu Outdooor kuhinju. U unutrašnjost bez problema spremite 5 kg plinsku bocu, dok u bočnu policu ugrađeno kuhalo omogućuje pripremu umaka i priloga. Kad kuhalo ne upotrebljavate, ga pokrijete i time dobijete dodatnu policu.

Genesis II E-310 GBS

Genesis II E-310 GBS

Površina: 68 x 48 cm
Jamstvo: 10-godišnje jamstvo

Br. Proizvoda: 61010175

Okupite obitelj oko roštilja i zapalite vatru. Ovaj plinski roštilj s tri plamenika idealan je za manju zabavu ili savršeno rješenje za svaki obiteljski obrok. Elegantna otvorena kolica mogu se upotrebljavati za stavljanje pladnjeva za serviranje, dok pribor za roštiljanje visi s ugrađenih kuka. Opremljen sustavom za roštiljanje GS4 odličnih performansi, obilnim prostorom za pečenje i praktičnim bočnim stolovima za pripremu radnog prostora, roštilj Genesis® II vaš je svakodnevni odgovor na pitanje „što je za večeru”?

Genesis II E-410 GBS

Genesis II E-410 GBS

Površina: 86 x 48 cm
Jamstvo: 10-godišnje jamstvo

Br. Proizvoda: 62010175

Društveni pokretač vašeg dvorišta. Izlika za spontano druženje. I novo središte vašeg kruga bliskih osoba. Veliki prostor za pečenje i četiri plamenika omogućuju vam pečenje odrezaka na jednoj strani dok se povrće prži u sredini, a piletina na drugoj strani. Postavite pladnjeve za posluživanje na otvorena kolica tako da vam je sve na dohvat ruke. Sa superiornim sustavom za roštiljanje GS4 i vrhunskim sveukupnim performansama roštiljanja, roštilj Genesis® II nudi obiteljima ili entuzijastima koji vole roštiljati za goste sve što im je potrebno.

Genesis II E-610 GBS

Genesis II E-610 GBS

Površina: 102 x 48 cm
Jamstvo: 10-godišnje jamstvo

Br. Proizvoda: 63010175

Sastavite savršeni jelovnik. Obucite kuharsku odjeću. I ostavite naručivanje hrane u prošlosti. Impresivna površina za roštiljanje i šest plamenika na roštilju Genesis® II omogućuju vam pripremu složenog obroka od više slijedova ili pečenje odreska za sve u susjedstvu. Jedinstveno osmišljeni plamenici odličnih performansi osiguravaju ravnomjernu distribuciju topline na cijeloj površini za pečenje tako da je hrana pečena ravnomjerno i dosljedno bez obzira gdje se nalazi na rešetki. Zahvaljujući ogromnim otvorenim kolicima za smještanje pladnjeva za serviranje nećete morati brinuti o trčanju u „unutarnju kuhinju”.

Genesis II LX S-340 GBS

Genesis II LX S-340 GBS

Površina: 68 x 48 cm
Jamstvo: 10-godišnje jamstvo

Br. Proizvoda: 61004175

Zamislite vlastitu, potpuno opremljenu kuhinju s vrhunskim dijelovima od nehrđajućeg čelika. Sada otvorite oči i pogledajte kroz prozor kuhinje. Genesis® II LX svakim roštiljanjem uklanja potrebu za „unutarnjom kuhinjom”. Idealan za obiteljski obrok ili druženje s bliskim prijateljima, ovaj plinski roštilj s tri plamenika ima sve što vam je potrebno u udobnosti vašeg dvorišta. Dok sustav za roštiljanje GS4 izvodi magiju ispod poklopca, koncentrirajte se na svoj savršeni umak koji se priprema na bočnom plameniku. Otvorite ormarić roštilja da biste pronašli osnovni pribor za roštiljanje, dok dolazite do saznanja da je unutarnji štednjak aparat prošlosti.

Genesis II LX S-440 GBS

Genesis II LX S-440 GBS

Površina: 86 x 48 cm
Jamstvo: 10-godišnje jamstvo

Br. Proizvoda: 62004175

To je roštilj u kojem se stvara vaše kulinarsko remek-djelo. Nadahnuće za podizanje vaše ljubavi za kulinarstvom u dvorištu na sljedeću razinu. I moćni GS4 koji vam u tome pomaže. Četiri plamenika i dovoljno prostora za pečenje omogućuju vam da ispečete pizzu u rustičnom stilu na sredini rešetke za pečenje dok se povrće peče sa strane. Kuhajte tjestenine na bočnom plameniku tako da je sve što trebate vani, točno gdje vam treba. Opremljen sustavom za roštiljanje GS4 odličnih performansi, vanjštinom od nehrđajućeg čelika i osvijetljenim kontrolnim gumbima, roštilj Genesis® II LX pruža luksuz i neusporedivo zadovoljstvo vašem iskustvu roštiljanja u dvorištu.

Genesis II LX S-640 GBS

Genesis II LX S-640 GBS

Površina: 102 x 48 cm
Jamstvo: 10-godišnje jamstvo

Br. Proizvoda: 63004175

Pozovite sve osobe koje znate. Recite im da povedu prijatelja. I gledajte što će se dogoditi kada se upali svih šest plamenika. Plinski roštilj Genesis® II LX posve je sigurno roštilj kojem se morate diviti. Jedinstveno osmišljeni plamenici odličnih performansi osiguravaju ravnomjernu distribuciju topline na cijeloj površini za pečenje. Ravnomjerna distribucija topline jamči besprijekorne pljeskavice i odreske neovisno o tome koliko ih često pečete. Uz pomoć sustava za roštiljanje GS4 odličnih performansi i bočnog plamenika na kojem pripremate svoj slavni umak za roštilj, na roštilju Genesis® II LX zavidjet će vam svaki posjetitelj vašeg dvorišta.

Summit S-670 GBS, Inox

Summit S-670 GBS, Inox

Površina: 80,5 x 49 cm
Jamstvo: 10-godišnje jamstvo

Br. Proizvoda: 7370075

Summit® S-670 je roštilj za gurmane s najvišim zahtjevima o funkcionalnosti i dizajnu - prava kuhinja na otvorenom. Osim 6 plamenika za roštiljanje, tu su i dodatak za dimljenje, kuhalo sa strane, Snap-Jet™ sistem paljenja, rotirajući ražanj s elektro motorom i infra-crvenim plamenikom. U crnoj boji ili u verziji od nehrđajućeg čelika.

Roštilj sadrži sistemsku rešetku s odvojivom sredinom koja omogućuje korištenje brojnih dodataka Gourmet BBQ sistema, a također nudi neograničene mogućnosti za pripremu obroka.